Hotel Xperience St. George Homestay****

Beoordelingen Hotel Xperience St. George Homestay****


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Xperience St. George Homestay****? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte, Rode zee of Sharm el sheikh.


Altijd al eens naar het land van de mythes en de farao's willen gaan? Dan is Xperience St. George Homestay de uitgelezen mogelijkheid om Egypte te verkennen, terwijl je ook meteen kunt genieten van de zon, zeeën en zwembaden. Zo sla je meerdere vliegen in één klap. En zeg nou zelf: dat klinkt toch zeker niet verkeerd?

Xperience St. George Homestay is gelegen in het prachtige Sharm el Sheikh. Een pittoreske stad waar genoeg te beleven valt. Met name het oude centrum is een bezoek meer dan waard. Hier vind je het ware oude Egypte terug. Het valt dan ook aan te raden om een camera mee te nemen. Dit is er namelijk één voor de boeken. Om het oude centrum te nemen, kun je het beste een taxi nemen. Taxi's zijn zeer goedkoop en valt niet te vergelijken met de prijzen zoals wij die kennen. Het leuke van Xperience St. George Homestay is dat je kunt kiezen tussen het hotel met twee prachtige zwembaden, stranden aan de Rode Zee en het oude centrum van Shark el Sheikh. Vervelen hoef je je dus nooit, er valt altijd iets te doen. Ook fervent snorkelaars kunnen hun hart ophalen, de zee is hier namelijk uitermate geschikt voor. Niet voor niets komen er veel onderwaterliefhebbers naar dit vakantieoord om vakantie te vieren. Naama Bay is één van de meest dichtbijgelegen stranden en daarmee ook de favoriet van menig hotelbezoeker. Je kunt echter ook opteren voor andere stranden in de nabije omgeving. Zo is er een strand in de buurt waar je gratis heen kunt met de shuttlebus.

Xperience St. George Homestay is een ideale optie voor menig zonaanbidder. Hier heb je alles dichtbij 'huis'. Het hotel is tevens van hoge kwaliteit met een goed restaurant waar iedere dag een nieuw thema hoogtij viert, dit zie je ook sterk terug in de gerechten.


0 beoordelingen voor Hotel Xperience St. George Homestay****