Camping Yelloh La Secrets Camargue

Beoordelingen Camping Yelloh La Secrets Camargue


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Camping Yelloh La Secrets Camargue? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk, Languedoc-roussillon of Le grau du roi.


Wil jij er eens heerlijk tussenuit trekken met je partner? Zoek je om die reden een accommodatie waar geen krijsende kinderen aanwezig zijn? Dan is Camping Yelloh La Secrets Camargue de uitgelezen mogelijkheid om vakantie te vieren. Deze camping is namelijk alleen voor volwassenen bestemd. Geen hinder van jonge kinderen en baby's dus. Hier draait alles om serene rust en ultieme ontspanning. Ideaal wanneer je met vrienden, vriendinnen of met je partner op vakantie wilt.

Camping Yelloh La Secrets Camargue ligt in het prachtige Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Het is één van de zevenentwintig regio's in Frankrijk en ligt tegen Spanje aan. Je kunt dan ook genieten van de Pyreneeën en als je een stedentrip wilt maken, valt Montpellier aan te raden. Deze aangename stad kent genoeg plekken die het ontdekken waard zijn. Natuurlijk kun je ook het dorp zelf onveilig maken waar Yelloh gelegen is: Le Grau du Roi. Dit dorp staat bekend als één van de prachtigste havensteden van Europa. In de ochtend kun je iedere dag weer de visveiling bijwonen. Een unieke kans die je eigenlijk niet kunt laten liggen. Verse vis en fanatieke Franse vissers, wat wil je nog meer? Natuurlijk vind je hier ook de beste visrestaurants van het land. Alsof dat nog niet genoeg is, vind je in Grau du Roi ook parelwitte stranden. Espiguette is de absolute trekpleister onder de stranden. Dat heeft te maken met de weelderige duinen, het witte strand en azuurblauwe zee, maar ook doordat je hier aan watersporten kunt doen als kitesurfen. Voor de sportieveling het ideale strand, terwijl je hier ook kunt uitwaaieren met een goed boek en een verfrissende drank.

Camping Yelloh La Secrets Camargue is een prachtige camping met tropische zwembaden, vriendelijk personeel en uitstekende voorzieningen. Niet voor niets is de camping gewaardeerd met het maximaal aantal sterren van vijf.


0 beoordelingen voor Camping Yelloh La Secrets Camargue