Appartement Villa Maria***

Beoordelingen Appartement Villa Maria***


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Appartement Villa Maria***? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland, Chios of Karfas.


De appartementen van Villa Maria vindt u in het plaatsje Karfas en is aan de zee gelegen. Het is een appartementen complex met schitterende appartementen. Deze appartementen hebben een mooie tuin waar u rustig kunt genieten van het heerlijke zomerse weer. Villa Maria ligt in een rustige plaats, dus u kunt hier zeker even lekker bijkomen. Prima om hier uw vakantie te vieren om al de stress van het werk en het dagelijks leven te ontkomen.

Op het complex vindt u een receptie die 24 uur per dag geopend is. Als u dus iets te vragen heeft kunt u hier altijd binnen stappen. Dit is natuurlijk ideaal als u bijvoorbeeld problemen ondervindt in het appartement. Zij zullen dit dan snel voor u oplossen. De kamers worden 5 keer per week schoon gemaakt, het beddengoed wordt 2 keer per week verschoond en de handdoeken zullen 3 keer per week verschoond worden. Daarnaast vindt u in de appartementen van Villa Maria een babybedje. U kunt hier dus met uw pasgeboren kind naartoe. Wilt u zo op zijn tijd het nieuws in Nederland checken? Dan kan dit door gebruik te maken van de gratis internetverbinding in de huisjes. Als laatste is het natuurlijk ook fijn om even te kunnen ontsnappen aan het warme weer in Griekenland. Daarom kunt u er voor kiezen om airconditioning te gebruiken. Dit zal u €5,- per dag kosten.

In Karfas heeft u genoeg te doen. U vindt er een prachtig strand, veel strandbarren en er zijn genoeg watersporten om u bezig te houden op een dag. Karfas, en de rest van Griekenland, heeft een mediterraan klimaat. In mei ligt de gemiddelde temperatuur al op 25 graden celsius. Vanaf juni is de temperatuur al zo aangenaam om op vakantie te gaan naar dit eiland.


0 beoordelingen voor Appartement Villa Maria***