Appartement Ippocrates***

Beoordelingen Appartement Ippocrates***


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Appartement Ippocrates***? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland, Corfu of Acharavi.


Het appartementencomplex Ippocrates ligt aan het strand. Zo stapt u uit uw appartement en zo het strand op. Dit is natuurlijk ideaal als u even lekker uit wilt waaien op het strand. Er is op het complex zelf geen zwembad aanwezig. Dit komt natuurlijk omdat deze zo dichtbij het strand ligt, waardoor er eigenlijk geen zwembad nodig is. Als u toch zin heeft om aan een zwembad te liggen, dan kunt u hier in de buurt bij een zwembad gaan liggen. Het enige wat u hiervoor moet doen is een consumptie aanschaffen bij zo’n zwembad. U kunt er ook voor kiezen om even het centrum van Acharavi in te gaan. Dit ligt op een halve kilometer afstand. Hier kunt u lekker op een terrasje gaan zitten of een hapje eten in één van de restaurants die u hier vindt.

Bij Ippocrates zult u ook een restaurant vinden. U hoeft dus niet persé richting het centrum om een hapje te eten. De kamers worden 3 keer per week schoon gemaakt. Het beddengoed zal 1 keer in de week worden verschoond en de handdoeken 2 keer. Daarnaast kunt u er voor kiezen om internet op uw kamer te gebruiken. Dit kost ongeveer €2,- per dag. Het is natuurlijk handig om even het laatste nieuws in Nederland te kunnen checken of wat vrienden van thuis te kunnen e-mailen. Als u gaat reserveren kunt u ook een babybedje reserveren. Dit kost ook zo’n €2,- per nacht. Zo kunt u uw kindje veilig in een bed stoppen zonder hier naar om te hoeven kijken.

De vlucht zal vanaf Amsterdam richting Corfu gaan. Deze duurt ongeveer 3 uur. U zult landen in Corfu stad. Vanaf het vliegtuig zult u nog naar uw appartement zien te komen. Dit kan met de bus, taxi of met de transfer die door de reisorganisaties geregeld worden. U kunt zelf kiezen welk vervoer u neemt.


0 beoordelingen voor Appartement Ippocrates***