Hotel Wina Holiday Villa***

Beoordelingen Hotel Wina Holiday Villa***


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Wina Holiday Villa***? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesie, Bali of Kuta.


Bali is samen met Java en Lombok één van de bekendste Indonesische eilanden. Bali is tevens een provincie in Indonesië. Dat betekent ook dat het eiland relatief groot is en er dus een hoop te beleven valt. Buiten dat valt er voornamelijk veel te zien.

Toeristen komen speciaal naar Bali om de duizenden Balinese tempels met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Ook zijn de sawa's zeer populair onder toeristen. Dit zijn terrasvormige rijstvelden en zijn een lust voor het oog én uiteindelijk natuurlijk de maag. Tel daarbij op dat er ook vulkanen te spotten zijn en het moge duidelijk zijn dat Bali een uniek eiland is die je met eigen ogen moet aanschouwen. Rest alleen de vraag waar je wilt vertoeven tijdens je verblijf in Bali.

Een uitstekende optie is Wina Holiday Villa Kuta. Dit hotel is gelegen in het kustplaatsje Kuta. Een leuk dorp waar je heerlijk uit eten kunt gaan, de Balinese cultuur kunt proeven en kunt uitwaaien op het strand. Sterker nog, vanuit het hotel wandel je zo het strand op. Ideaal voor de zonaanbidders onder ons. Ook is dit een uitstekende plaats om te resideren omdat je centraal gelegen ligt ten opzichte van toeristische trekpleisters. In luttele minuten ben je al bij een Balinese tempel waar je je ogen goed de kost kunt geven. Of je kunt naar één van de naburig gelegen vulkanen togen om een vulkaan in al zijn glorie te aanschouwen.

Bali is het vakantie-eiland voor mensen die graag een gevarieerde vakantie willen. Voor mensen die niet uitsluitend cultuur willen snuiven of op het strand willen bakken. In Bali kan je alle kanten op. De ene dag kan je het er eens lekker van nemen op het strand om de dag erop Bali te ontdekken. Dat maakt Wina Holiday Villa Kuta bij uitstek het hotel waar je wilt verblijven. Goed gelegen, voldoende accommodaties en de prijs is zeer gunstig.


0 beoordelingen voor Hotel Wina Holiday Villa***