Hotel White Rose***

Beoordelingen Hotel White Rose***


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel White Rose***? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesie, Bali of Legian.


Bali is een zeer populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Dat is ook niet zo gek, want Nederland en Indonesië hebben een zeer rijke geschiedenis en onderhouden nog altijd een warme band. In Bali valt daarnaast ook een hoop te doen. Van sawa's tot langgerekte parelwitte stranden; in Bali is voor iedereen wat wils.

Een van de plekken die zeer populair is onder toeristen is Kuta. Dat is ook niet zo gek, want deze plek is prettig gelegen op het eiland en herbergt één van de mooiste stranden van heel Bali. Dat maakt Kuta tot een uitstekende uitvalbasis op Bali. Een van die uitvalbasissen is White Rose. Een prachtig resort met twee zwembaden, een uitstekend restaurant en prachtige hotelkamers. Tel daarbij de andere talloze accommodaties op en het is al snel duidelijk waarom White Rose voor vele vakantiegangers het ultieme paradijs is. Wat ook voor White Rose spreekt, is dat het strand op wandelafstand ligt. Stap het hotel uit en je staat al bijna met je voetjes in het witte zand.

Bali is een eiland waar mensen die van cultuur houden hun hart bij kunnen ophalen. Er valt namelijk genoeg te ontdekken op het Indonesische eiland. De Balinese cultuur is zeer populair en dat is niet voor niets. De Balinese tempels zijn een lust voor het oog. Er zijn er duizenden verspreid over het gehele eiland! Ze allemaal zien in één trip zal dan ook een loodzware klus worden. Daarnaast zijn er ook vulkanen op het eiland die je kunt bezoeken. Een unieke ervaring aangezien Nederland geen vulkanen kent. Wees gerust: er staat geen vulkaan op ontploffen. Ook sawa's zijn een bezoek meer dan waard. Sawa's zijn terrasvormige rijstvelden, iets waar Indonesië en Bali om bekend staat. Deze rijstvelden zien er spectaculair uit. Sawa's zullen voor menigeen het hoogtepunt vormen van een vakantie naar Bali.


0 beoordelingen voor Hotel White Rose***