Hotel Viva Sunrise***

Beoordelingen Hotel Viva Sunrise***


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeld



Ben je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Viva Sunrise***? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje, Mallorca of Alcudia.


Wanneer jij op vakantie wilt gaan met hele gezin dan is Viva Tropic het paradijs op aarde! Hier vind je veel genot voor het hele gezin. Jong, oud, man, vrouw of kind zal hier de tijd van zijn of haar leven hebben. Ga ontspannen bij het immense zwembad, sla een balletje op één van de tennisbanen of ga midgetgolfen met hele gezin. Hier zul je je geen moment vervelen. Er is van alles te ondernemen en te beleven. Temeer omdat je je op het prachtige Mallorca bevindt. Het vakantie eiland van Europa! Niet alleen door de zon, zee en strand cultuur ook doordat je hier prachtige plaatsen, gebouwen, restaurants en winkels hebt. Eén van die mooie plaatsen is Alcudia, waar Viva Sunrise is gelegen.

Alcudia is een gezinsvriendelijke plaats op het zonnige Mallorca. Dat is aan alles te merken. Van de winkels, pittoreske restaurants tot de accommodaties. Je kunt hier van alles doen. Ook op het strand is het hier heerlijk vertoeven. Viva Sunrise is zelfs slechts vierhonderd meter van het strand verwijderd. Na een zeer korte wandeling sta je al met je voeten in het witte zand. Ook de omgeving is erg mooi in Alcudia. Je vindt hier een hoop groen en een prachtig centrum dat nog uit de tijd van Napoleon stamt. Dit zie je ook sterk terug in de gebouwen die het centrum sieren.

Viva Sunrise is het hotel om naar toe te gaan met het gezin. Niet alleen door het prachtige 3,5 sterren hotel, ook door de uitstekende ligging. Alcudia is helemaal ingericht om gezinnen van een leuke vakantie te voorzien. Daar slagen ze keer op keer in. Niet voor niets komen vele gezinnen ieder jaar weer naar Alcudia om vakantie te vieren. Dat heeft alles te maken met het prachtige dorpje en de mooie hotels waar Viva Sunrise er één van is.


0 beoordelingen voor Hotel Viva Sunrise***