Appartement Viva Tropic****

Beoordelingen Appartement Viva Tropic****


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Appartement Viva Tropic****? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje, Mallorca of Alcudia.


Mallorca is hét vakantie eiland van Spanje en Europa. De reden is simpel: hier is voor ieder wat wils. Jongeren kunnen hier zomers uit hun plaat gaan in één van de talloze discotheken, gezinnen kunnen genieten van prachtige stranden, leuke winkels en uitstekende restaurants en senioren kunnen hier prettig overwinteren of vakantie vieren. Wie Mallorca zegt, zegt vakantie!

Viva Tropic is gelegen in het gezellige en rustieke Alcudia. Een prachtige plaats op het zonovergoten eiland Mallorca. Het hotel ligt midden in het centrum van Alcudia en is ook meteen het best beoordeelde hotel van Alcudia met een quotering van vier en een halve ster. Des te meer reden om Viva Tropic te vereren met je bezoek! Viva Tropic is een typisch hotel voor gezinnen met kleine of grote kinderen. De kinderen kunnen zich vermaken in één van de leuk gevormde zwembaden met palmbomen, maar kunnen ook heerlijk ravotten in de speeltuin van het hotel. Alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook een enthousiast animatieteam paraat die de kinderen een onvergetelijke vakantie willen bieden. Daarvoor gooien ze ook alle remmen los. Er zijn veel leuke spelletjes waar kinderen aan kunnen deelnemen. In Viva Tropic verblijf je in een appartement. Ideaal voor een gezin gezien de overzichtelijkheid van een appartement.

Alcudia is de grootste toeristische trekpleister in het noorden van Mallorca. Met name onder gezinnen is Alcudia zeer populair. De accommodaties zijn er dan ook naar. Je vindt hier prachtige stranden, leuke winkels waar je goed kunt shoppen voor het thuisfront, oude gebouwen die het bezichtigen waard zijn en intieme restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Alcudia staat dan ook bekend als een gezellige plaats waar het heerlijk vertoeven is. Uit alles blijkt dit. De mensen zijn er vriendelijk en doen er alles aan om het jou naar je zin te maken. Dat maakt Alcudia, én Viva Tropic, dan ook tot een ware hotspot.


0 beoordelingen voor Appartement Viva Tropic****