Hotel Vogue Bodrum*****

Beoordelingen Hotel Vogue Bodrum*****


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Vogue Bodrum*****? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Turkije, Egeische kust of Bodrum.


Vogue Bodrum is gelegen in het prachtige Bodrum. Deze historische plaats uit het Ottomaanse Rijk heeft een rijke geschiedenis. Zo vind je hier een eeuwenoud kasteel die bezocht moet worden. Datzelfde geldt voor talloze reünies waar met name het Mausoleum van Mausolus uitspringt. Niet voor niets was dit pittoreske havenstadje vroeger een belangrijke plek. Door de hele stad kan je de sporen zien die de belangrijke geschiedenis van Bodrum aanduiden. Of liever gezegd: Halicarnassus, zoals het vroeger werd genoemd. Dat maakt deze kustplaats niet alleen geschikt voor een zonvakantie, maar ook voor een actieve vakantie waar cultuur hoog in het vaandel staat. Voor vakantiegangers die graag van actieve zonvakanties houden, is Bodrum dan ook een geschenk uit de hemel. Daarnaast kan je ook goed winkelen en dineren in Bodrum.. Wat wil een mens nog meer?

Vogue Bodrum is een zeer luxueus vijfsterren hotel waar een hoop te doen valt. Je verblijft hier op basis van ultra all-inclusive wat inhoudt dat je 24 uur per dag kunt aankloppen voor een drankje, een hapje en algemeen vertier. Hierdoor kun je jouw vakantie zo invullen als je zelf wilt. Het hotel zal in ieder geval nooit als spelbreker fungeren. Sla een balletje op één van de maar liefst negen tennisbanen. Nadat je heerlijk hebt gesport kan je zonnen aan het zwembad, of je wandelt naar het strand. Je kunt natuurlijk ook naar het welness centrum gaan of gaan dansen in de ballroom. Hier worden ook workshops gegeven. Ook mensen die onzeker zijn over hun danskunsten hoeven zich dus niet te schamen.

Vogue Bodrum is een prachtig hotel in een historische plaats. Eet, drink en geniet. Dat is waar het allemaal om draait op vakantie. Je hotel verlaten hoeft niet, maar Bodrum nodigt uit tot een bezoek. Dat maakt Vogue Bodrum tot een uitstekende vakantieplek. Er valt namelijk genoeg te zien, te doen en te beleven.


0 beoordelingen voor Hotel Vogue Bodrum*****