Hotel Voyage Bodrum*****

Beoordelingen Hotel Voyage Bodrum*****


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Voyage Bodrum*****? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Turkije, Egeische kust of Bodrum.


Bodrum is één van de populairste plekken om vakantie te vieren in Turkije. Chelsea eigenaar Roman Abramovic legt zijn immense jacht graag zomers aan de haven van Bodrum. Ook andere echte jet setters vertoeven graag in de mediterrane plaats. De stad is bekend om zijn prachtige stranden, verfrissende zee en gezellige centrum. Hier kun je pas echt genieten van een welverdiende vakantie.

Niet alleen kan je uitwaaien op één van de stranden van Bodrum of genieten van de prachtige jachthaven, ook kan je hier cultuur opsnuiven. Zo heb je het prachtige kasteel van Bodrum, maar ook het Mausoleum van Mausolus, één van de zeven wonderen van de oude wereld. Halicarnassus, wat nu het moderne Bodrum is, is een oude stad van het Ottomaanse Rijk. Je vindt dan ook prachtige reünies en bouwwerken die een geschiedenis vertellen van eeuwen geleden. Dat maakt Bodrum extra speciaal en niet louter een plek waar vakantie wordt gevierd aan de mooie kustlijn die Bodrum siert. Voor vakantiegangers die graag het beste van twee werelden willen, is Bodrum dan ook de ideale plek om de vakantie door te brengen.

Voyage Bodrum is een prachtig vakantieparadijs dat aanvoelt als een dorp. Hier vind je fantastische accommodaties waarvan het merendeel 24 uur per dag, zeven dagen per week is geopend. Met recht mag hier worden gesproken van hyper all-inclusive. Geniet van alle gemakken die het vijfsterren hotel te bieden heeft. Zowel voor jong als oud is er een enthousiast team aanwezig die jou de vakantie van je leven wilt geven. Daar slagen ze met verve in. Vanaf het hotel heb je een adembenemend uitzicht op het eeuwenoude kasteel van Bodrum. Het kasteel is een kijkje op minder grote afstand meer dan waard. Vanuit het hotel neem je simpel een watertaxi naar het eeuwenoude centrum van Bodrum. Aldaar kan je historische monumenten bekijken, winkelen en heerlijk dineren. Al is in het hotel blijven beslist geen straf.


0 beoordelingen voor Hotel Voyage Bodrum*****