Hotel Voyage Turkbuku*****

Beoordelingen Hotel Voyage Turkbuku*****


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Voyage Turkbuku*****? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Turkije, Egeische kust of Bodrum.


Turkije is al geruime tijd één van de populairste vakantielanden onder Nederlanders. Niet alleen Turkse Nederlanders gaan op vakantie naar Turkije, maar ook Nederlanders die eigenlijk geen binding hebben met het land. De Egeïsche Kust is een goed voorbeeld waarom dat zo is. De temperaturen zijn hier gedurende het hele jaar aangenaam, de mensen vriendelijk, de stranden prachtig en de hotels hebben service hoog in het vaandel staan.

Hotel Voyage Turkbuku kun je eigenlijk geen hotel meer noemen. Daar doe je dit resort simpelweg veel tekort mee. Een betere omschrijving is een mediterrane stad in een prachtig natuurgebied. Voyage Turkbuku bestaat namelijk uit meerdere witte appartement-complexen in de groene natuur. Daarmee lijkt Voyage Turkbuku eerder op een pittoresk dorp dan op een hotel. Dat is niet alleen knap om architectonisch te bewerkstelligen, het is ook nog eens reuzeleuk. Er zijn namelijk veel accommodaties waar je gebruik van kunt maken. Denk alleen al aan de zwembaden die ook glijbanen kennen, de restaurants en de barretjes. Het hotel is tevens hyper all-inclusive. Dat betekent dat de barretjes nooit sluiten. Je kunt vierentwintig uur per dag een drankje nuttigen. Dat noemen wij nog eens service.

Er is bijna geen reden te verzinnen om het Hotel Voyage Turkbuku te verlaten, maar mocht je het toch niet kunnen laten dan kun je naar Turkbuku togen of naar Bodrum. Turkbuku is de minst bekende van de twee steden en ligt op slechts twee kilometer van het hotel. Hier kan je heerlijk dineren langs de kunst. Ook vind je hier voldoende stranden. Bodrum is op iets meer dan twintig kilometer afstand, maar zeker een bezoekje waard. Een toeristische plek waar je goed kunt winkelen, eten en zonnen. Een bezoek meer dan waard. Met de taxi is het tevens een reis van niets. Zowel qua tijd als qua geld.


0 beoordelingen voor Hotel Voyage Turkbuku*****