Hotel Voyage Torba Private*****

Beoordelingen Hotel Voyage Torba Private*****


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel Voyage Torba Private*****? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Turkije, Egeische kust of Torba.


Torba is een vrij onbekende zeeplaats aan de Egeïsche Kust waar je nog met volle teugen kunt genieten van serene rust. Torba is een piepklein zeedorp en het moge dan ook geen verrassing heten dat het dorp talloze visrestaurants kent die bekend staan om hun verse vangst. Wat vanmorgen nog in de zee zwom ligt vanavond op jouw bord en dat proef je. Daarnaast kan je in Torba bijzondere schildpadden tegenkomen. Dankzij het grote succes van grote buur Bodrum wint ook Torba steeds meer aan populariteit. Hotels worden dan ook gebouwd in en rondom Torba, maar nog altijd heeft het gezellig dorp de unieke sfeer weten te behouden. Een oase van rust kan dus wel hand in hand gaan met (massa)toerisme.

Voyage is een keten van hotels die zeer populair en bekend zijn in Turkije. Het leuke is dat iedere Voyage een dorp op zich is. Zo ook Voyage Torba Private. Hier vind je appartmentengebouwen in een groen gebied waardoor de uitstraling van een klein dorp ontstaat. Het leuke is ook dat er op elk moment van de dag een bar open is waar je een drankje kunt doen. Gezien het feit dat het hier om een hyper all-inclusive gaat geen overbodige luxe. Je zult je dan ook geen moment hoeven te vervelen in Voyage Torba Private. Eet een hapje in één van de restaurants, drink een drankje aan één van de gezellige barretjes, duik het zwembad in of wandel door de botanische tuinen. Een unieke omgeving met vele accommodaties. Niet voor niets bekroond met vijf sterren.

Mocht je het vakantiedorp toch willen verlaten dan ligt Torba natuurlijk op steenworp afstand. Je kunt echter ook opteren om een bezoek te brengen aan Bodrum. Een populaire vakantiebestemming en dat heeft natuurlijk redenen. Bodrum is een heerlijk oord waar je goed kunt uitwaaien op het strand, terwijl je ook goed kunt winkelen en een hapje buiten de deur kunt doen. Voor de nachtbrakers valt er in de nacht ook genoeg te beleven.


0 beoordelingen voor Hotel Voyage Torba Private*****