Hotel White Gold Hotel & Spa

Beoordelingen Hotel White Gold Hotel & Spa


  • Waardering: Nog niet beoordeeld
  • Service: Nog niet beoordeeld
  • Prijs: Nog niet beoordeeld
  • Kindvriendelijk: Nog niet beoordeeld
  • Kamers: Nog niet beoordeeld
  • Eten: Nog niet beoordeeld
  • Ligging: Nog niet beoordeeldBen je van plan om een vakantie te boeken naar Hotel White Gold Hotel & Spa? Lees hier wat andere reizigers ervan vonden. Ook vindt je hier meer informatie zoals de ligging en hoe andere bezoekers de accommodatie gewaardeerd hebben. Bekijk ook andere accommodaties in Turkije, Turkse riviera of Alanya.


Aan de Turkse riviera is het heerlijk vertoeven. Hier is het nog ouderwets genieten geblazen van exotische temperaturen, typisch strandweer en een prachtige kunstlijn. Niet voor niets vinden hordes Nederlanders ieder jaar weer hun weg naar de riviera van Turkije. Eén stad springt er dan altijd weer uit: Alanya. En dat is niet meer dan logisch..

Alanya is een stad waar veel te doen is, zowel voor vriendengroepen die de bloemetjes willen buiten zetten in de vakantie als voor senioren die willen genieten van een rustige en welverdiende vakantie. Je kunt het nachtleven induiken om de volgende morgen of middag 'uit te brakken' op het strand, maar je kunt ook overdag de hort op door deel te nemen aan diverse excursies of door een Turks badhuis te bezoeken. Laatstgenoemde is een echte aanrader. Dit moet je geprobeerd hebben wanneer je Turkije en Alanya in het bijzonder gaat bezoeken. Je zult als herboren de deur uitlopen!

Wanneer een verblijf in Alanya jou als muziek in de oren klinkt, zul je op zoek moeten naar een geschikte accommodatie. Dat Turkije een ideaal vakantieland is door de lage kosten, zowel in als buiten het hotel, is een gegeven. Dat betekent echter niet dat je lage kwaliteit hoeft te verwachten. Sterker nog, Turkije is een vakantieland dat gerenommeerde vakantielanden voor schut zet op het gebied van luxe, comfort en ligging. Zo ook White Gold Hotel & Spa. De naam klinkt al luxueus aan en dat is niet voor niets. Het betreft hier namelijk een volwaardig vijfsterren hotel inclusief spa. Ideaal wanneer je eens echt wilt uitrusten na een zware periode. Het hotel is tevens ideaal gelegen. Direct aan het strand, je wandelt letterlijk vanuit het hotel het strand op, en op slechts drie kilometer van het leuke centrum van Alanya. Tel daarbij op dat het hotel een bar, restaurant, binnenzwembad, buitenzwembad, wifi, kapsalon, minimarkt, zonneterras, strand met ligbedden en parasols heeft en het moge duidelijk zijn dat het hier een hotel betreft die aan al jouw wensen en eisen ruimschoots zal voldoen.


0 beoordelingen voor Hotel White Gold Hotel & Spa